gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Ik heb drie gezichtsbehandelingen voor u samengesteld, voor zowel mannen als vrouwen, die op elk huidtype kunnen worden aangepast. 

Jansen Cosmetics                                                                   U wordt behandeld met het revolutionaire merk Janssen Cosmetics. Ik heb gekozen voor dit merk omdat hun een cosmeceutical zijn. Dat alleen maar gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten. En met de juiste stoffen ook daadwerkelijk komt in de huid waar de huid het nodig heeft. Het is een cosmetica merk en pharmacuetisch getest. Er zit geen parabenen of minerale oliën in, wat de kan verstoppen of vaak wordt gebruikt als vulstof van het product. Het is niet op dieren getest en is allergene en parfum vrij. De producten kunt u eventueel particulier bij mij aanschaffen. 

De eerste keer als u een afspraak inplant  krijgt u altijd een huidanalyse en een intake gesprek. dan bespreken we wat u het liefste wilt veranderen aan uw huid.

Als u vragen heeft neem gerust contact met mij op.            Wilt u een afspraak maken dan kunt u met mij contact opnemen of een online een afspraak inplannen.

De afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden anders ben ik genoodzaakt om een vergoeding te verrekenen. 

Reinigingsbehandeling

Huid analyse, diepte reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen en een dag of nachtcrème. 

Gezichtsbehandeling

Huidanalyse, diepte reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker en dag of nachtcrème.

Uitgebreide gezichtsbehandeling

Huidanalyse, diepte reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker en een lekker ontspannen en effectieve gezichtsmassage met tot slot een dag of nachtcrème.

               Wilt u meteen boeken?
               klik dan op online reserveren.

Online boeken

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.