Over de salon

Wie ben ik

Ik ben Sascha Treur, ik ben sinds 2014 voor mezelf begonnen als schoonheidsspecialiste en Pedicure. De salon is aan huis gevestigd wel helemaal op zolder. Waarbij ik met liefde en passie mijn vak uitoefen. Ik ben 1 november 2018  verhuisd met de salon naar een nieuwe locatie. Waar Ik en mijn vriend zijn gaan samenwonen en in december 2020 is onze zoon Tycho geboren.  Onze tweede zoon Jesse is 17 november 2023 geboren.

Door middel van workshops en cursussen probeer ik mijn uiterste best te doen om van de nieuwste trends op de hoogte te blijven. En deze toe te passen in de schoonheid en pedicure salon. Ik doe met veel plezier en enthousiasme me werk. Dat laat ik zien en uitstralen in de behandeling.

De schoonheidssalon is Bodegraven gevestigd. Het uitzicht is op de kabelbaan speeltuin en het viaduct onder de trein. Dit is gevestigd aan de rondweg van Bodegraven. 

De behandelingen waarvoor u in de schoonheidssalon terecht kunt zijn: pedicure (provoet erkent) manicure, massages o.a hot-stone massage, paraffinepakking, gezichtsbehandelingen, wimpers en/of wenkbrauwen verven, harsen en epileren.

In de salon wordt er gewerkt met het merk Janssen Cosmetics. Het is een merk wat uit Duitsland komt. Wat een cosmeceutical is. Het is cosmetisch en pharmaceutisch getest. Waardoor je echt huidverbetering ziet.

Ik zal in de toekomst diverse cursussen volgen om mijn vakkennis up to date te houden. Zodat ik u de beste behandelingen kan geven.

Liefs Sascha

Volg ons op Facebook en Instagram!

Wilt u een huidanalyse krijgen. En weten wat uw huid nodig heeft. Maak dan een afspraak!

Wilt u graag een behandeling, maar is de mogelijkheid er niet om naar mij toe te komen, geen probleem! Dan kom ik naar u!